Wednesday, March 20, 2013

Ikisi bir Fiyatina, Iki Miami dairesi rekor fiyattan $34 Milyona Satildi



Miami Beach, Floridada inşa edililecek olan İki tripleks penthouse, $ 34 milyondan, bir alıcıya sözleşme ile satildi. Birlikte ele alındığında, dubleks Floridadaki simdiye kadar olan en buyuk ikinci daire satisi gerceklesmis oldu.
Penthouse Miami Beach Edition, bunun önümüzdeki Nisan tamamlanmadan zaman 26 tane olacak Ian Schrager tarafından geliştirilen yeni bir proje de Residences bulunmaktadır.Bu proje eski Seville Hotelin yerini Mr Schrager sitesindeki Miami Beach Edition, otel, üst ve yapım aşamasındadır.

Birlikte, iki penthouse sekiz yatak odası ve 11 banyo var.Kombine oturma alanı 9,843 metre kare kapalı alanda, 16.162 metre kare. Bir çatı okyanus manzarasına sahiptir; Diğer Biscayne Körfezi ve Miami şehir manzarasına sahiptir. Her birim bir yüzme havuzu, açık mutfak ve cam kaplı yemek alanına sahip bir çatı açılan özel bir asansör vardır.

Bay Pierce, alıcının broker, o bir Amerikalı söyleyerek ötesinde alıcı isimlendirmeyi reddettiler. Christopher Leavitt ve Douglas Elliman Dennis Mangone bu alimda Bay Schrager, insaat sirketini, temsil etti.

No comments:

Post a Comment